Cronica Deicide - The Stench Of Redemption

de Morrison

Cronica Deicide - The Stench Of Redemption
Trebuie sa recunosc, nu ma asteptam la asa ceva de la Cronica Cronica Deicide - The Stench Of Redemption - The Stench Of Redemption. Nu dupa precedentele- post-Once uopn The Cross - albume. Si zic asta in sensul in care as putea sa laud The Stench Of Redemptation pana maine. Lasand la o parte tipul de salvare (n.r: redemption) care ii miroase urat lui Benton, pentru cea a muzicii Cronica Cronica Deicide - The Stench Of Redemption - The Stench Of Redemption probabil ar trebui sa ii fie recunoscator lui Ralph Santolla si Jack Owen, noii membrii ai trupei, dupa plecarea fratilor Hoffman

Riff-urile cathcy si solo-urile inspirate intregesc cu succes intreaga nebunie Cronica Cronica Deicide - The Stench Of Redemption - The Stench Of Redemption si fara sa piarda nici un pic din brutalitatea de pana acum, trateaza muzica cu diversitate si chiar melodicitate in ceea ce e probabil cea mai matura realizare a trupei din punct de vedere muzical.

Cronica Cronica Deicide - The Stench Of Redemption - The Stench Of Redemption
Cronica Cronica Deicide - The Stench Of Redemption - The Stench Of Redemption


Albumul prezinta schimbari de sens substantiale in ceea ce priveste directia muzicala a trupei si asta nu poate decat- mai mult de a ma surprinde- sa ma bucure. Blast beat-uri la fel de puternice, o voce marca Benton intr-o forma foarte buna si guitar work-ul unor artisti care au trecut prin trupe ca Death, Sebastian Bach & Friends si respectiv, Cannibal Corpse nu pot decat sa adauge culoare in stil mare la ceea ce pana nu demult era viziunea alb-negru a Cronica Cronica Deicide - The Stench Of Redemption - The Stench Of Redemption.

Albumul se dechide chiar cu piesa de titlu, The Stench Of Redemption", anuntand inca de la inceput planurile mari ale trupei in privinta acestui material. Prin cursivitate si un sunet bine legat, toate elementele se intrepatrund perfect, deghizand toate schimbarile muzicale intr-un costum al calitatii.

Cronica Cronica Deicide - The Stench Of Redemption - The Stench Of Redemption
Cronica Cronica Deicide - The Stench Of Redemption - The Stench Of Redemption

Piese ce se fac remarcate sunt destule, de la clasica Death to Jesus" pana la Homage for Satan", Never to Be Seen Again" sau Not of This Earth", dar intregul material reprezinta un alt Cronica Cronica Deicide - The Stench Of Redemption - The Stench Of Redemption, care, pastrand caractetisticile care i-au consacrat, demostreaza ca Cronica Cronica Deicide - The Stench Of Redemption - The Stench Of Redemption inca nu se lasa batuti, redefinind cu succes ideea de brutalitate. Un album care cu siguranta merita ascultat.

DEICIDE
www.deicide.com

Xandra
Nota: 9/10Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook