De la Deicide la Obituary

de Morrison

De la Deicide la Obituary
Dupa ce recent a anuntat despartirea sa de trupa Deicide, chitaristul Ralph Santolla lucreaza in prezent cu Obituary la noul lor album. Ralph Santolla, care a mai facut parte din trupele Death si Iced Earth, il va inlocui temporar pe chitaristul Obituary, Allen West, aflat la inchisoare pana la inceputul anului viitor.

John Tardy, frontmanul Obituary, a declarat referitor la colaborarea cu Santolla: "Stiu ca au existat o multime de speculatii in ce priveste gasirea unui nou chitarist, acum ca Alex West nu este disponibil. Este destul de ciudat cum s-au rezolvat lucrurile pana la urma. Il cunoastem pe Ralph de foarte mult timp si nu este o surpriza pentru noi sa aflam ca este un chitarist exceptional. Ralph nu doar inregistreaza cu noi, ci ne va insoti si in turneu, atat in Europa in luna iulie cat si in America de Nord in septembrie".

Doua poze din studioul in care Obituary inregistreaza noul album pot fi vazute aici.

Albumul se va intitula Xecutioner's Return si va fi lansat pe 28 august la Candlelight Records. Obituary lucreaza cu artistul Andreas Marshall la coperta albumului. Artistul a mai realizat art-work-ul pentru albumele "The End Complete" si "Frozen in Time", cel mai recent material semnat Obituary.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook