Deicide amana turneul din luna aprilie

de Morrison

Deicide amana turneul din luna aprilie
Formatia Deicide a anuntat ca a amanat turneul pe care trebuia sa il intreprinda in luna aprilie in Australia si Noua Zeelanda, din pricina faptului ca intentioneaza sa se concentreze asupra lucrului la noul album, care va fi lansat in aceasta toamna.

Deicide vor intreprinde turneul in luna octombrie, dupa lansarea noului album.

Deicide vor lansa viitoarele albume la casa de discuri Century Media Records, a anuntat Glen Benton, basistul si solistul trupei.

"Suntem mandri ca ne numaram oficial printre artistii care lucreaza cu Century Media Records. Aici va aparea viitorul nostru album si va garantam ca va fi distrugator de la cap la coada, nimic mai putin. HAIL SATAN!", a incheiat Benton.

La randul lor, Steve Asheim, bateristul Deicide si Jack Owen, chitaristul trupei, au spus ca sunt foarte incantati de contractul cu Century Media Records.

Inregistrarile pentru noul album Deicide au loc in prezent in studioul Audiohammer din Florida, cu producatorul Mark Lewis (Chimaira, The Black Dahlia Murder).


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook