Deicide dezvaluie tracklistul noului album

de David Juravle

Deicide dezvaluie tracklistul noului album

Formatia americana Deicide va lansa noul album de studio intitulat "To Hell With God" via Century Media Records, in data de 15 februarie 2011.


Tracklist :

01. Save Your
02. Empowered by Blasphemy
03. Conviction
04. Hang in Agony Until You''re Dead
05. To Hell with God
06. Servant of the Enemy
07. Witness of Death
08. Angels in Hell
09. Into the Darkness You Go
10. How Can You Call Yourself a God

Albumul a fost produs de catre Mark Lewis (THE BLACK DAHLIA MURDER, CHIMAIRA) la Audiohammer Studios din Sanford, Florida.

Zi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

ĂŽnscrie-te la newsletter

Join the ranks ! LIKE us on Facebook