Ralph Santolla nu se intoarce la Deicide

de Morrison

Ralph Santolla nu se intoarce la Deicide
Casa de discuri Earache Records a postat pe site-ul oficial un anunt pe data de 30 octombrie potrivit caruia chitaristul Ralph Santolla s-a intors la Deicide si se afla in prezent alaturi de acestia in studio inregistrand un nou material. Potrivit acestora, chitaristul inregistreaza impreuna cu Deicide albumul intitulat Till Death Do Us Part, care urmeaza sa apara in 2008.

La scurt timp dupa acest anunt, Ralph Santolla a declarat ca nu are intentia de a se intoarce la Deicide. Totusi, chitaristul apare ca invitat pe noul CD Deicide.

Am acceptat acest lucru din doua motive, spune Santolla. In primul rand, contractul ma obliga sa o fac, in al doilea rand, Steve Asheim, bateristul Deicide, imi este un bun prieten.

Albumul Till Death Do Us Part, care ii urmeaza lui The Stench of Redemption, din 2006, promite sa fie cel mai agresiv material Deicide pana in prezent.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook