Concert de lansare videoclip Dekadens in club Control

de Chaos Lore

Concert de lansare videoclip Dekadens in club Control


Vineri, 25 mai, Dekadens va invita in club Control sa sarbatoriti alaturi de ei lansarea celui mai nou videoclip: Fix Me Up. Clipul celui mai recent single marca Dekadens va fi proiectat, in premiera, in timpul concertului. Invitata speciala pentru a deschide seara este trupa Fractures.

Open doors: 21.00
Intrare: 15 lei

Videoclipul Fix Me Up a fost filmat intr-un dcor alb pe parcursul a doua zile, la inceputul lunii martie, pe o vreme ce te ducea cu gandul mai degraba la primele zile din ianuarie. Regia este semnata de Radu Tudoroiu, Andreea Lupescu si David Burlacu. Filmarile s-au desfasurat in satul Roata de Jos, judetul Giurgiu, intr-un camp pe care echipa l-a inchiriat de la un satean. Ideea de la care s-a pornit a fost una centrata in jurul solistei, Andreea Lupescu: o camera plina cu papusi, construita in mijlocul campului, mesajul fiind acela ca poti evada oricand de oriunde, nu exista limite reale ci doar autoinduse – pana la urma, noi toti suntem niste papusi care trebuie reparate.

Despre cum s-a nascut piesa "Fix Me Up", Andreea scria pe blogul trupei:

“Am intrat la dus si am inceput sa fredonez ceva care apoi s-a transformat in altceva, si a ajuns: 'Fix me up, now i don’t wanna find a place to go, oh i don’t know..but..'. Mi se intampla frecvent sa cant in timp ce fac dus, si unele melodii mi se par geniale, numai ca le uit pana ies din baie. De data aceasta am simtit ca e ceva BIG, asa ca am iesit din dus cu sapun pe mine, am luat mobilul si am inregistrat repede”.
http://www.facebook.com/dekadensband
http://dekadensmusic.wordpress.com/
http://www.myspace.com/dekadens

FRACTURES:

http://www.facebook.com/fractures.ro
http://www.youtube.com/watch?v=hAUudBWHj4M&feature=related

Petrecerea continua cu DISCO NOT DISCO, live dj set by Cliza.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook