Concert DEKADENS in club Control din Bucuresti

de Chaos Lore

Concert DEKADENS in club Control din Bucuresti


Sambata, 3 martie, Dekadens deschide seria evenimentelor Electric/Pop/Ro cu un show mai mult decat spectaculos. Intrare: 15 lei.

Dupa concert, nu va lasam sa plecati acasa, pentru ca urmeaza INDIE INVASION, cu Leo, traditionala petrecere de sambata seara - o selectie atenta de muzica alternativa, in principal indie-pop, indie-rock si indie-electro.


Dekadens

Cu piesa in urcare in TopShow la Radio Guerrilla si cu un picior in avionul care ii va duce la Canadian Music Week, Dekadens incep 2012 cu mult de lucru si multe planuri.

Intre joburi, repetitii, discutii despre un videoclip nou si multe altele, Andreea, Jan, Vava si Doruca s-au gandit sa se mai si relaxeze. Si vor face asta sambata seara, pe 3 martie, pe scena clubului Control, intr-un concert care beneficiaza de cea mai buna energie de inceput de an din viata trupei.

"In ultima vreme compunem mult, ne agitam pozitiv la tot pasul si ne ies lucruri frumoase. Am investit in plecarea in Canada,simtim ca ne indreptam intr-o directie super-buna", spune Andreea despre urmatoarea perioada din viata Dekadens.

www.myspace.com/dekadens
www.facebook.com/ dekadensbandDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook