Delain au lansat un trailer pentru DVD-ul "A Decade Of Delain: Live At Paradiso"

de Elena Paraschiv

Delain au lansat un trailer pentru DVD-ul

Delain va lansa pe 27 octombrie 2017 primul DVD din cariera trupei. "A Decade Of Delain: Live At Paradiso" a fost filmat in clubul Paradiso din Amserdam 10 decembrie 2016, iar printre invitati se numara Liv Kristine, Marco Hietala sau Alissa White-Gluz.

CD/DVD/Blu-ray tracklist:

01. Intro (The Monarch)

02. Hands Of Gold (featuring Alissa White-Gluz)

03. Suckerpunch

04. The Glory And The Scum

05. Get The Devil Out Of Me

06. Army Of Dolls

07. The Hurricane

08. April Rain

09. Where Is The Blood (featuring Burton C. Bell)

10. Here Come The Vultures

11. Fire With Fire

12. The Tragedy Of The Commons (featuring Alissa White-Gluz)

13. Danse Macabre

14. Sleepwalkers Dream (featuring Rob van der Loo, Sander Zoer, and Guus Eikens)

15. Your Body Is A Battleground (featuring Marco Hietala – video)

16. Stay Forever

17. See Me In Shadow (featuring Liv Kristine and Elianne Anemaat)

18. The Gathering

19. Pristine (featuring George Oosthoek)

20. Mother Machine

21. Sing To Me (featuring Marco Hietala – video)

22. Don’t Let Go

23. We Are The Others

DVD/Blu-ray Bonus Content:

01. We Are the Others – A Decade of Delain documentary

02. „We Are the Others” – live at Masters of Rock 2015

03. „Suckerpunch” official music video

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter

Join the ranks ! LIKE us on Facebook