Delain: Deja am inceput sa scriem viitorul album

de Chaos Lore

Delain: Deja am inceput sa scriem viitorul album


Martijn Westerholt de la Delain a marturisit intr-un interviu recent ca trupa deja are ceva idei in lucru pentru viitorul album.

"Deja am inceput procesul creativ si de scriere a viitorului album, dar este prea devreme sa facem vreo declaratie definitiva despre directia lui muzicala", a spus Westerholt.

"Un lucru de care sunt sigur este ca vreau sa scriu muzica aceea care imi place, nu sa experimentez directii noi. Asta inseamna ca daca viitorul album va semana destul de mult cu cel nou, 'We Are The Ohters' sau ceva mai vechi, asta e!".

"Imi doresc foarte mult sa recapatam acea stare de distractie cand scriem muzica si sa ne simtim bine ca trupa. Mult din asta a fost pierdut din cauza agitatiei cu casa de discuri", a marturisit el.

Mai jos puteti asculta integral si gratuit la stream cel mai nou album semnat de olandezii de la Delain, "We Are The Others". Materialul a fost lansat pe 15 aprilie in Europa prin Roadrunner Records.

"We Are The Others" track listing (North American version):

01. Mother Machine
02. Electricity
03. We Are The Others
04. Milk And Honey
05. Hit Me With Your Best Shot
06. I Want You
07. Where Is The Blood (feat. Burton C. Bell)
08. Generation Me
09. Babylon
10. Are You Done With Me
11. Get The Devil Out Of Me
12. Not Enough
13. The Gathering (live)
14. Control The Storm (live)
15. Shattered (live)
16. Sleepwalkers Dream (live)
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Zi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook