Delain - Stardust videoclip

Stardust, noul videoclip semnat de Delain, poate fi urmarit mai jos. Piesa este extrasa de pe noul album, The Human Contradiction, disponibil incepand cu data de 7 aprilie, via Napalm Records.

Cd-ul ii are ca invitati pe Marco Hietala (Nigtwish, Tarot), George Oosthoek (ex-Orphanage) si Alissa White-Gluz (Arch Enemy, ex-The Agonist).

Tracklist-ul albumului este:

01. Here Come The Vultures
02. Your Body Is A Battleground
03. Stardust
04. My Masquerade
05. Tell Me, Mechanist
06. Sing To Me
07. Army Of Dolls
08. Lullaby
09. The Tragedy Of The Commons


Comenteaza logat cu Facebook

Log In with Facebook
Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook