Demonical anunta un nou turneu

de oletqwjmbdgsjlekj ejnfthstagfjksdhd

Demonical anunta un nou turneu


Demonical, trupa suedeza death metal, va fi cap de afis pentru "Death Infernal Tour 2011", ce se va desfasura intre 3-21 mai 2011 avand ca suport prietenii de la formatia suedeza Feral si englezii de la Gilla Bruja.Turneul va avea loc in Suedia, Danemarca, Germania, Belgia, Franta, Italia, Austria, Slovenia, Slovacia si Cehia.

In august, Demonical ii va sustine pe Nuslaughter in turneul "Hell Over Europe Tour",care va avea loc in Finlanda, Estonia, Lituania, Polonia, Cehia si Germania.

Demonical au lansat un nou album intitulat "Death Infernal" care va fi terminat in aprilie via Germany's Cyclone Empire Records. Albumul a fost inregistrat, mixat si masterizat la studioul Necromorbus (Watain, Unanimated, Destroyer 666) din Alvik, Suedia.

Tracklist-ul "Death Infernal" va contine printre altele piese ca:

"The Arrival of Armageddon"
"All will Perish (The Final Liberation)"
"March for Victory"
"Darkness Awaits"
"Return Flesh"
"From Northern Shores"
"Ravenous"


Potrivit unui comunicat de presa, "Death Infernal" va fi "o doza letala de death metal rapid in stilul Stockholm, old-school death metal amestecat cu elemente mai epice si reci".
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: