Demonical au intrat in studio pentru un nou EP

de Cristi Nedelcu

Demonical au intrat in studio pentru un nou EP


Formatia de death metal din Suedia, Demonical, au intrat in studio pentru a lucra la un nou material discografic.

Se pare ca acesta va fi lansat in primavara prin Agonia Records.

Piesele vor fi inregistrate in Amplified Studios(tobele) si in Wing Studios (restul instrumentelor, Sverker Widgren (voce) fiind la "butoane". Tot el va fi cel care va masteriza piesele.

Cu privire la album, basistul Martin Schulman a declarat: "Am inceput procesul de inregistrare a noului EP, inca o data aducand in atentie sunetul de pe HM-2 si intunericul specific death metalului suedez."

Infiintata in Martie 2006, Demonical au ramas tributari stilului traditional death metal, la care au adaugat un plus de melodicitate. Au deja patru albume la activ, turnee internationale si aprecieri din partea numerosilor critici.

Nu uitati ca ii veti putea vedea pe cei de la Demonical in cadrul Metalhead Meeting 2005.

Biletele pot fi luate de pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro si in reteaua IaBilet si Eventim - Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului la urmatoarele preturi:

Decembrie 2014 - Aprilie 2015 - 99 lei Acces General / 129 lei Golden Circle

Aprilie 2015 - Iunie 2015 - 119 lei Acces General / 149 lei Golden Circle
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: