Demonical lanseaza un nou EP

de Cristi Nedelcu

Demonical lanseaza un nou EP


Formatia de death metal Demonical se intorc in aceasta primavara cu un nou EP. Intitulat "Black Flesh Redemption, lansarea este programata pentru 23 Aprilie in Europa si pentru 5 Mai in America de Nord via Agonia Records.

Artwork-ul este creat de Kontamination Design si il puteti vedea mai jos.

Poze Poze pentru articole -  <a href=Demonical ep cover" class="img-foto" id="tern" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 1px solid rgb(177, 177, 177); position: relative; z-index: 1000; max-width: 930px; color: rgb(51, 51, 51); font-family: Arial, 'Trebuchet MS', Verdana; font-size: 1px; text-align: center; background-color: rgb(246, 248, 245);" width="630" />

Produs si masterizat de solistul Sverker Widgren, EP-ul ce va contine 4 piese a fost inregistrat in doua studiouri: Amplified (tobele) si Wing (Restul instrumentelor, in cursul lunilor Ianuarie si Februarie ale acestui an.

Aceste piese, care sunt cele mai noi de la lansarea albumului Darkness Unbound din 2013 aduc in atentia fanilor sound-ul caracteristic HM-2 precum si cel al asa numitului Stockholm-style death metal.

Demonical a spus despre EP: "Noul material este o continuare a Darknes Unbound, insa sunt explorate si noi directii din punct de vedere muzica. Pentru fanii nostri, vechi si noi, puteti sa stati linistiti pentru ca in continuare este vorba de acelasi Stockholm-style death metal care va va lovi in plin si care va va aduce mai aproape de eliberare."

"Black Flesh Redemption" va fi disponibil sub urmatoarele forme

- digipack MCD;

- 12" black MLP ( 700 copies);

- 12" silver MLP (200 hand-numbered copies);

- 12" gold MLP (100 hand-numbered copies);

- format digital

"Black Flesh Redemption" tracklist:

1. Cursed Liberation

2. Drown in Flames

3. Throne of Perdition

4. To Become the Weapon

Pre-orders: https://www.agoniarecords.com/index.php?pos=shop&lang=en

DEMONICAL on-line:

Facebook: www.facebook.com/demonicalofficial

Twitter: www.twitter.com/demonicalband

Youtube: www.youtube.com/demonicalofficial

Instagram: www.instagram.com/demonicalofficial

Website: www.demonical.net

Merchandise: www.demonicalmerch.net

Liveblog : www.demonicalofficial.blogspot.se

Nu uitati ca Demonical vor fi prezenti la Metalhead Meeting. Abonamentele de patru zile sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro si in retelele IaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro - Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Posta Romana la urmatoarele preturi:

- abonament Acces General - 4 zile - 99 lei

- abonament Golden Circle - 4 zile - 129 lei

- abonament Meet & Greet (poze si autografe cu trupele) + Golden Circle - 4 zile - 250 lei

Preturile abonamentelor sunt valabile pana pe 2 aprilie 2015, apoi acestea vor costa 119 lei AG si 149 lei Golden Circle
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: