Schimbari de line-up in Demonical

de George Lazar

Schimbari de line-up in Demonical


Trupa death metal suedeza Demonical a anuntat doi membri noi in line-up, un nou chitarist si un nou baterist.

"Ne-am despartit oficial de bateristul Ronnie Bergerstahl si l-am inlocuit cu Fredrik Widigs. Fredrik a fost bateristul nostru suplinitor toamna trecuta, prin urmare el este alegerea logica pentru tron si pozitia de membru full time in trupa. Pe langa asta, suntem incantati sa anuntam ca Pablo Magallanes, chitaristul nostru live, a devenit oficial membru Demonical. Vrem sa ii multumim lui Ronnie pentru toti anii petrecuti in trupa si ii dorim tot binele pe viitor! Le uram bun venit la Demonical lui Fredrik si Pablo, iar cu acest nou si puternic line-up suntem mai mult decat pregatiti pentru 2012 si tot ceea ce ne va aduce noul an.", au declarat Demonical.

"Cum multi dintre voi au aflat deja, am decis sa nu particip la turneul Demonical din octombrie/noiembrie. M-am gandit la asta luni intregi pana ca turneul sa inceapa, si in sufletul meu practic luasem deja decizia de a renunta la trupa. Totusi, am mai acordat ceva timp, dar acum am luat decizia finala: voi pleca din Demonical! Motivul principal este ca imi este din ce in ce mai greu sa combin turneele unor trupe ca Demonical si GRAVE - sa le ofer prioritate egala - si cum Demonical va participa la foarte multe festivaluri si concerte in 2012, iar Grave vor lansa un nou album (cu turneu extins dupa aceasta), imi va fi imposibil. Nu exista nici un fel de probleme intre mine si cei din Demonical, va mai exista o gramada de Hadderajjan dupa asta, hehe! Astept cu nerabdare sa vad cine imi va lua locul in trupa dar stiu ca nu vor lua mai mult sau mai putin decat pe cel mai bun!", sustine Ronnie Bergerstahl.

"Este un mare privilegiu pentru mine sa fiu o parte din Demonical si dupa succesul din Eastern Death Infernal Tour 2011, sunt foarte dornic sa imprastii intunericul din muzica death metal suedeza. Marsul victoriei a inceput!", a adaugat Fredrik Wigids.

Pablo Maganalles a completat si el: "Este o mare onoare sa fiu oficial o parte din Demonical, si sa pot participa la dezvoltarea muzicii death metal alaturi de prieteni si muzicieni profesionisti."
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: