Inca o formatie in deschiderea concertului Depeche Mode

de Morrison

Inca o formatie in deschiderea concertului Depeche     Mode
Andy Fletcher alege inca o trupa pentru in deschiderea concertului de la Bucuresti: MOTOR.

Membrii Depeche Mode au ales pentru inca un nume ca opening act pentru Tour of the Universe, MOTOR fiind trupa selectata chiar de Andy Fletcher! MOTOR va canta in dechiderea mai multor concerte Depeche Mode din traseul european al turneului, inclusiv al celui din Bucuresti.

Trupa de industial-techno-rock MOTOR (alcatuita din Bryan Black si Olivier Mr. No Grasset) s-a remarcat inca de la inceputul carierei prin show-uri spectaculoase in cluburile de profil. Dupa primele doua albume de studio, Klunk si Unhuman, duo-ul a devenit tot mai vizibil si pe marile scene internationale, inclusiv in cadrul unor festivaluri precum Sziget si Werchter unde reprezentatiile lor au reusit sa impresioneze nu doar publicul, ci si artisti consacrati. Depeche Mode s-a aratat mai mult decat incantata de prestatia live a celor doi artisti, precum si de stilul original, remixul realizat de MOTOR pentru Precious" fiind considerat de catre Martin Gore drept cel mai bun remix facut vreodata la o piesa a trupei".

Pe 16 mai, MOTOR se va alatura trupei Ladytron pentru a deschide concertul Depeche Mode de la Bucuresti, eveniment oferit de BECK'S si produs de Emagic. Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher se vor afla anul acesta pentru a doua oara in Romania, in cadrul unui show inclus in turneul de promovare a celui mai recent album al trupei Sounds of the Universe".

Biletele mai pot fi achizitionate din reteaua Diverta si de pe www.myticket.ro la preturile de 360 lei (categoria VIP), 120 lei (Gazon B) si 100 lei (Gazon C).


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook