Devin Townsend: Relatia cu Jason Newsted s-a incheiat ciudat

de Astaroth Priestess

Devin Townsend: Relatia cu Jason Newsted s-a incheiat ciudat

Muzicianul/producatorul Devin Townsend (STRAPPING YOUNG LAD) a acordat de curand un interviu pentru Jedbangers in care a vorbit, printre altele, si despre relatia cu Jason Newsted si Scott Reeder.

Intrebat daca fanii vor avea vreodata ocazia sa vada cum suna Tree Of The Sun, proiectul lui Townsend alaturi de Jason Newsted (ex-Metallica), Scott Reeder si Dale Crover, si despre relatia sa cu cei doi, artistul a declarat:

"Sunt sigur ca cineva candva va gasi o copie... Chiar mi-au placut cei doi; Scott era foarte tare din cate imi aduc aminte. Relatia cu Jason a fost draguta insa s-a incheiat ciudat. Nu mai luasem niciodata acid (LSD) inainte si am facut asta acasa la el si m-am tripat destul de rau si am inceput sa ma comport ciudat cu el..."

"Cred ca este un tip foarte direct si cred ca l-am speriat destul de tare. A fost al naibii de ciudat... Vreme de cativa ani a fost in viata mea si apoi peste noapte nu am mai auzit de el. Sper ca este bine."
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: