Interviu cu Devin Townsend la Bloodstock Open Air

de Buvnitz

Interviu cu Devin Townsend la Bloodstock Open Air

Corrosion TV a realizat un interviu cu muzicianul si producatorul canadian Devin Townsend (Strapping Young Lad, Steve Vai, Lamb Of God, Darkest Hour, Gwar) cu ocazia concertului sustinut la editia din acest an a festivalului Bloodstock Open Air, desfasurat in perioada 13-15 august in Derbyshire, Anglia.

Conversatia poate fi urmarita mai jos.

Devin Townsend lucreaza momentan la Deconstruction si Ghost, doua noi albume ce vor fi disponibile sub numele The Devin Townsend Project.

Potrivit lui Devin, Ghost este 'cel mai melancolic si dragut album pe care l-am compus vreodata'. Albumul va fi lansat la inceputul lunii aprilie (2011) simultat cu Deconstruction.

'Am contactat mai multi tobosari pentru Deconstruction insa realitatea este ca bugetul devine din ce in ce mai mic. Asa ca am ales doi oameni: Ryan Van Poederooyen (Terror Syndrome, The Devin Townsend Band) pentru partea progresiva si Dirk Verbeuren (Soilwork, Scarve, Aborted) pentru cele mai grind.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: