Concert GIVE 'EM BLOOD si DIAMONDS ARE FOREVER miercuri in Fabrica

de George Lazar

Concert GIVE 'EM BLOOD si DIAMONDS ARE FOREVER miercuri in Fabrica


Give 'Em Blood, Diamonds Are Forever si BreatheLast sustin un concert miercuri, 18 aprilie ora 21:30, in club Fabrica din Bucuresti. Pretul unui bilet este de 15 lei.


Trupele Give 'Em Blood (at) + Diamonds Are Forever (ro) vor sustine un turneu in Romania, in perioada 17 aprilie - 24 aprilie. Datele turneului sunt:

17.04 – Baia-Mare – Gold Times Club w/ Ska-NK (ro)
18.04 – Bucharest – Fabrica Club w/ Breathelast. (ro)
19.04 – Constanta – Goblin Constanta
20.04 – Bacau – Subway 4 w/ The Dignity Complex (ro)
21.04 – Ploiesti – Club Bikers
22.04 – Sibiu – Bohemian Flow Art & Pub
23.04 – Cluj-Napoca – Gambrinus Pub
24.04 –Cluj-Napoca – Flying Circus – w/ Terror (us) , Death Before Dishonor (us) , Take Offense (us) *
* only Give ‘Em Blood


Give Em Blood este o trupa tanara si plina de energie din Austria, formata in 2009. Impotriva cliseelor muzicale, cei 5 membri combina refrene melancolice si breakdown-uri intr-un stil propriu, profitand de orice ocazie pentru a-si duce muzica in toate colturile lumii. Cand vine vorba de concerte, nicio tara nu este pentru ei prea indepartata pentru a incanta publicul cu un spectacol plin de energie.
http://www.facebook.com/giveembloodband

Diamonds Are Forever ia nastere la sfarsitul lunii septembrie 2011 in urma unui eveniment de proportii, si anume contopirea a doua trupe deja existente: Pills of Trust si Rock Norris. Lasand in urma toate momentele dificile si schimbarile din componentele trupelor, sunt aici pentru a face ce le place: ROCK. Astfel, au preluat compozitiile existente si finisandu-le in stilul noii trupe au lansat in decembrie 2011 primul EP - “Whom Shall I Fear” precum si primul videoclip de pe acest material: “The Eyes of Blinded Sorrow”. La sfarsitul lunii martie a aparut si al doilea videoclip al trupei, "Face Me".
http://www.facebook.com/diamondsareforeverband

Breathelast au aparut pe scena underground din Romania undeva in 2010, cu un line-up si un gen muzical diferit (nu metal - alternative). Dupa ce doi membri au parasit trupa, Breathelast a ajuns la acest nou sound.
http://www.facebook.com/Breathelast
http://www.youtube.com/user/Breathelast
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook