DIAMONDS ARE FOREVER au incheiat inregistrarile pentru noul single

de George Lazar

DIAMONDS ARE FOREVER au incheiat inregistrarile pentru noul single


Clujenii de la Diamonds Are Forever au incheiat recent inregistrarile primului single ce va fi lansat sub aceasta titulatura, intitulat "Face Me".

Materialul a fost trimis deja catre Marius Costache, care se va ocupa de mixare si masterizare.

"Face Me" a fost inregistrat alaturi de inginerul de sunet OQ in Liveset Studio din Cluj, acelasi loc in care a fost inregistrat si EP-ul de debut al trupei, "Whom Shall I Fear".

Noul single Diamonds Are Forever se va bucura si de un videoclip care va fi lansat pe 29 martie cu ocazia concertului A Wilhelm Scream din Cluj-Napoca.

Primul turneu oficial Diamonds Are Forever in tara va avea loc intre 17 si 21 aprilie la urmatoarele locatii:

17 aprilie: Cluj-Napoca, Irish Music Pub
18 aprilie: Bucuresti, Fabrica
19 aprilie: Brasov, Rockstadt
20 aprilie: Bacau, Subway
21 aprilie: Constanta, TBA

Trupa va lansa provocari si concursuri pentru fani cu ocazia concertelor sustinute in orasele lor cu premii constand in postere, EP-ul "Whom Shall I Fear" si intrarea gratuita la concert. De asemenea trupa va avea si un stand de merchandising pentru fanii doritori de suveniruri si tricouri.

Ultimul studio report contine partea de inregistrare a vocilor si poate fi urmarit mai jos.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook