Diamonds Are Forever filmeaza primul lor live DVD in Boiler Club

de George Lazar

Diamonds Are Forever filmeaza primul lor live DVD in Boiler Club


Miercuri, 27 iunie, trupa Diamonds Are Forever porneste cel mai ambitios proiect de pana acum: filmarea unui Live DVD Concert.

DIAMONDS ARE FOREVER
este o binecunoscuta trupa metalcore din Cluj-Napoca, activa din anul 2011. Desi este un proiect relativ nou, au ca baza solida munca trupelor fondatoare ale proiectului. Avand deja la activ un single, un EP, doua videoclipuri precum si titualtura de BEST ROMANIAN METAL NEWCOMER 2011 baietii au asaltat atat Clujul, cat si intreaga tara printr-un turneu national sustinut in primavara anului 2012.

Concertul din Boiler reprezinta primul material de acest tip al unei trupe de rock, metalcore din Romania. Intregul concert va fi filmat integral, de o echipa de profesionisti. Publicul va avea ocazia sa ia parte la un eveniment special, luand parte la filmarea propriu-zisa, vor vedea ce inseamna o parte din munca si echipa din spatele unei astfel de filmari.

Lansarea acestui material va fi anuntata in prealabil, insa surpriza noastra pentru cei care doresc sa fie prezenti pe 27 iunie2012 in Club Boiler, Cluj-Napoca este o lansare privata, doar pentru ei, cu cel putin o saptamana inainte evenimentului oficial. Toti cei prezenti, vor fi mentionati la credits la finele materialului, pentru ca fiecare dintre cei prezenti va fi important.

"Va asteptam in data de 27 iunie 2012 in Boiler Club, la un eveniment, unic in Cluj Napoca. Dorim sa va avem alaturi de noi pentru acest moment special." a declarat trupa.

Produs de Rezise Media , co-produs de Mad Production si Baraca Film. Parteneri: Independent Music Resistence si BHCB.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook