Diamonds Are Forever sunt prima trupa confirmata la RockMaraton Fest 2012

de Chaos Lore

Diamonds Are Forever sunt prima trupa confirmata la RockMaraton Fest 2012


Trupa Diamonds Are Forever este prima trupa confirmata, din Romania, care va canta anul acesta pe scena festivalului RockMaraton in Pecs (Ungaria): 9-15 Iulie 2012

Rockmaraton este unu festival cu traditie in Ungaria, fiind organizat de peste 20 de ani. Patru scene si formatii de top vor avea ocazia sa incante publicul prezent. Doritorii vor avea ocazia sa vada: Soulfly, Carnifex, Crowbar, Origin, Stratovarius, Suffocation, Texas in July, Scarred by Beauty, Insane, Till We Drop si multi altii. Programul si line-upul festivalului poate fi gasit aici.


Diamonds Are Forever
este o formatie de metalcore din Cluj-Napoca, Romania, ce a luat nastere in luna septembrie 2011 prin contopirea a doua trupe deja existente incepand un proiect nou, dar avand ca baza solida munca ambelor trupe initiale. Astfel in noiembrie al aceluiasi an, formatia participa la concursul Global Battle of the Bands Romania unde ajung pana in faza finala a competitiei. Piesele deja existente, au facut posibila lansarea primului material, un EP de 4 piese -Whom shall I fear - lansat in luna decembrie alaturi de care a fost facuta si lansarea oficiala a primului videoclip The eyes of blinded sorrow.

Evenimentul de lansare a fost considerat un succes de catre publicatiile de profil, ocupand locul 2 la Premiile anuale METALHEAD la sectiunea Best Release Party 2011. Tot la aceleasi premii, Diamonds Are Forever ocupa primul loc pe podium la sectiunea Best Romanian Metal Newcomer 2011. Acestea au insemnat doar inceputul, pentru ca in martie 2012 sa fie lansat un single nou precum si un nou videoclip pentru acesta dupa care a avut loc primul turneu national de promovare.

Pana atunci ii puteti vedea pe 17 Mai in Gambrinus Pub - Cluj-Napoca cand vor canta alaturi de Superbutt (HU) si Sky Swallows Challenger.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook