Incepe turneul GIVE 'EM BLOOD si DIAMONDS ARE FOREVER in tara

de Chaos Lore

Incepe turneul GIVE 'EM BLOOD si DIAMONDS ARE FOREVER in tara


Trupele Give ‘em Blood (at) + Diamonds Are Forever (ro) vor sustine un turneu in Romania, in perioada 17 aprilie - 24 aprilie.

Datele turneului sunt:


17.04 – Baia-Mare – Gold Times Club w/ Ska-NK (ro)
18.04 – Bucharest – Fabrica Club w/ Breathelast. (ro)
19.04 – Constanta – Goblin Constanta
20.04 – Bacau – Subway 4 w/ The Dignity Complex (ro)
21.04 – Ploiesti – Club Bikers
22.04 – Sibiu – Bohemian Flow Art & Pub
23.04 – Cluj-Napoca – Gambrinus Pub
24.04 –Cluj-Napoca – Flying Circus – w/ Terror (us) , Death Before Dishonor (us) , Take Offense (us) *
* only Give ‘Em Blood


Give Em Blood este o trupa tanara si plina de energie din Austria, formata in 2009. Impotriva cliseelor muzicale, cei 5 membri combina refrene melancolice si breakdown-uri intr-un stil propriu, profitand de orice ocazie pentru a-si duce muzica in toate colturile lumii. Cand vine vorba de concerte, nicio tara nu este pentru ei prea indepartata pentru a incanta publicul cu un spectacol plin de energie.
http://www.facebook.com/giveembloodband

Diamonds Are Forever ia nastere la sfarsitul lunii septembrie 2011 in urma unui eveniment de proportii, si anume contopirea a doua trupe deja existente: Pills of Trust si Rock Norris. Lasand in urma toate momentele dificile si schimbarile din componentele trupelor, sunt aici pentru a face ce le place: ROCK. Astfel, au preluat compozitiile existente si finisandu-le in stilul noii trupe au lansat in decembrie 2011 primul EP - “Whom Shall I Fear” precum si primul videoclip de pe acest material: “The Eyes of Blinded Sorrow”.
http://www.facebook.com/diamondsareforeverbandDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook