Spot video pentru primul DVD Diamonds Are Forever

de Buvnitz

Spot video pentru primul DVD Diamonds Are Forever


Acum cateva luni formatia Diamonds Are Forever anuntau filmarea concertului ce va deveni primului lor Live DVD. Ei bine, acum aveti ocazia sa vedeti o mica parte din ce va fi acest material.

Trailerul oficial lansat de ei il puteti urmati mai jos.

Acest material este produs de Resize Media in co-productie cu cei de la Mad Productions si Baracca Film, in regia lui Marcu Dorin. El contine de fapt doua DVD-uri si anume concertul sustinut de ei live si filmat de o intreaga echipa de profestionisti, precum si un al doilea DVD care este un documentar al trupei din momentul infiintarii sale pana la lansare: un an de zile.

Ce este de retinut, acest DVD este sansa sa vedeti Diamonds Are Forever atat pe scena cat si in afara ei, in esenta ii puteti cunoaste pe: Horia, Dunch, Andrei Mitzoc, Dorin si Pityu.

Lansarea oficiala a DVD-ului este prevazuta in data de 15 decembrie 2012 in Cluj-Napoca, dar poate vor urma si alte orase.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook