School Of Rock : Isis, Die Toten Hosen, Suicide Silence

de Morrison

School Of Rock : Isis, Die Toten Hosen, Suicide Silence

Da asa este, SOR inseamna School Of Rock si astazi continuam cu trei trupe meserie pe care nu trebuie sa le scapati. Inainte de a incepe periplul printre cele trei recomandari de astazi, trebuie sa-i raspund unui user suparat ca tonul meu nu este unul academic.

Draga domnule user, tonul meu este cel prezent tocmai pentru a fi cat mai usor inteles si pentru a fi accesibil tuturor categoriilor de rockeri. Nu stiu exact ce e ala ton academic dar daca te referi la termeni din astia consacrati din electro-tehnica si Conservator, as putea sa-i folosesc dar nu vad care e rostul. Tu stii ce inseamna tehnocrat? Nici eu, si de-aia nu voi merge la vot. De asemenea si tonul din acest raspuns este unul pe felie si ne-academic, tocmai ca sa intelegi mai bine abordarea. Si nu, nu descurajez Feedback-ul. Il iubesc !

Asa, sa incepem ziua buna cu o trupa extraordinara denumita ISIS, trupa ce contine membri geniali de la Neurosis si Godflesh. Daca nu stiti cine sunt NEUROSIS si GODFLESH nu e nicio problema. Nu mai pierdeti timpul si ascultati-i alaturi de ISIS. Va veti schimba instant parerea despre cam tot ce stiti despre muzica. Va invit sa ascultam imrepuna piesa 20 Minutes / 40 Years extrasa de pe noul album al trupei Wavering Radiant. Se merita !

A doua recomandare de astazi vine din partea unor tatici ai rockului care din punctul meu de vedere au ajuns foarte under-rated in oricare alta tara decat cea a lor de origine, mai exact Germania. Die Toten Hosen, ca de ei vorbim, canta un punk pe alocuri metalizat inca de prin 1982. Daca facem un calcul simplu, vorbim de 17 ani de zile in care au scos o gramada (la propriu) de albume, single-uri si EP-uri, absotul toate geniale si care merita ascultate unul cate unul pana ramaneti fara baterii la mp3-player. Ei bine astazi ascultam piesa Pushed Again, piesa care se bucura de un videoclip live extraordinar, fiind extrasa de pe cel mai recent album al trupei intitulat Machmalauter. Trei cuvinte: ExTraOrdinar !

Ultima recomandare a zilei vine de la niste americani meseriasi pe numele lor Suicide Silence. California ramane din punctul meu de vedere Mecca deathcore-ului si metalcore-ului de calitate asa ca Suicide Silence poarta mandri sus steagul care ii defineste. Atentie, stilul lor poate fi interpretat si ca un fel de Jazz Metal (cine asculta Meshuggah stie ce vorbesc) asa ca s-ar putea sa-i puneti bunicii piesa si sa ii placa. (Nu incercati asa ceva, totusi). Ascultam astazi piesa Genocide, o capodopera pentru chitara si orchestra extrasa de pe cel mai recent album al trupei intitulat No Time To Bleed ! Atentie: nu ascultati aceasta piesa in public. S-ar putea sa se lase cu vanatai.

Atat pentru astazi. Pana data viitoare va urez minte deschisa si jos cu ochelarii de cal ! Rocherimea Uber Alles !

Morrison
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: