Interviu cu Warganism pe METALHEAD!

de Morrison

Interviu cu Warganism pe METALHEAD!
Am stat de vorba cu baietii de la Warganism (ex-Dies Irae), pentru a afla cat mai multe detalii despre schimbarea numelui precum si lansarea noului material discografic. Ce inseamna Centipede si mai ales ce vrea sa exprime acest nou album, aflati din interviul pe care il puteti gasi aici.

Mai jos gasiti un scurt fragment:

In primul rand salutare. Pentru Warganism se anunta vremuri bune, pe 28 noiembrie lansati oficial noul disc care se vrea un produs occidental, atat ca design cat si calitate. Insa inainte as vrea sa vorbim putin despre schimbarea numelui. A fost oarecum legata de faptul ca nu erati singura formatie cu numele Dies Irae?

Marian: Salutare. Numele Warganism este o titulatura mult mai buna, dupa parerea noastra, ea provenind de la o piesa pe care am lansat-o ca si videoclip in 2000. Intr-adevar, sunt destule trupe in lume cu numele Dies Irae (parca 12 am numarat noi intr-o cautare simpla pe google) si deoarece, dupa cum ai spus si tu, noul produs are standarde occidentale, vom incerca sa promovam Centipede si in Vest.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: