The Dillinger Escape Plan nu se despart

de Morrison

The Dillinger Escape Plan nu se despart
Formatia The Dillinger Escape Plan a infirmat zvonurile potrivit carora intentioneaza sa se desparta, zvonuri care au aparut in ultimele zile in presa americana.

Aceste zvonuri au fost alimentate de anularea turneului Suicide Silence, la care The Dillinger Escape Plan trebuiau sa ia parte alaturi de Suicide Silence si Beneath the Massacre.

Nu mai luam parte la acest turneu din motive care nu tin de controlul nostru. Nu dati crezare zvonurilor rauvoitoare, nu avem d e gand sa ne despartim!, au spus componentii The Dillinger Escape Plan.

Conflictul dintre formatiile Disturbed si Dillinger Escape Plan ia din ce in ce mai multa
amploare.

In urma cu cateva zile, Ben Weinman, chitaristul trupei The Dillinger Escape Plan, a facut cateva declaratii jignitoare la adresa celor de la Disturbed, pe care i-a numit increzuti si frustati.

La randul lor, Disturbed au replicat:

Nici nu stiu cum au ajuns pe scena cu noi. Cine sunt astia, la urma urmei? Noi nu i-am invitat sa cante in deschidere la concertul nostru, spune David Draiman, solistul Disturbed.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook