DIN BRAD dezvaluie tracklistul si coperta viitorului album

de Chaos Lore

DIN BRAD dezvaluie tracklistul si coperta viitorului album


Dupa o lunga perioada de asteptare Din Brad, proiectul lui Negru si a lui Inia Dinia de la Negura Bunget, anunta aparitia primului album al grupului, intitulat Dor.

Albumul va fi disponibil publicului incepand cu luna aprilie 2012, sub egida casei de discuri germane Prophecy Productions.

Datele de lansare sunt:

Germania/Austria: 20 aprilie 2012
Europa: April 23 aprilie 2012
America de Nord: 5 iunie 2012
Alte teritorii: 23 aprilie 2012

Dor e un album alcatuit din doua parti distincte: una reprezentata prin piese de folclor autentic, interpretat de rapsozi locali in mediul lor natural si o parte ce prezinta viziuna muzicala a grupului asupra muzicii traditionale romanesti, inregistrata in studio. Cele doua perspective sa imbina, unite de un concept comun, lasand dorul sa invaluie totul intr-o viziune unitara. Prima parte este rezultatul cercetarilor Din Brad asupra folclorului romanesc, care inca rezerva multe surprize, cealalta parte reprezinta expresia personala a grupului aspura locurilor de origine, a vechilor practici si obiceiuri care inca "traiesc" pe aceste plaiuri.

Dor este disponibil incepand cu luna aprilie, in format digipack CD si intr-o o editie speciala limitata de 150 de copii, care va contine un certificat handmade si un CD-ul impachetat intr-o panza speciala.

Piese:

1. Amar
2. Imbratisat De Dor
3. Poarce'n Suflet Greu Pacatu
4. Doina
5. Cintecul Cununei
6. Dor
7. Of, Of, Viata
8. Durere
9. Foaie Verde, Odolean
10. Cine Iubeste si Lasa
11. Bradule, Bradutule


timp: 40 minute

www.dinbrad.com
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook