Biografie Dir En Grey



Dir En Grey
Formatia japoneza Dir en Grey s-a infiintat in anul 1997.

Pana in prezent, Dir en Grey au lansat sapte albume de studio.

Stilul muzical al trupei este considerat mai greu de definit, astfel incat este denumit cel mai adesea doar rock sau metal.

Cel mai recent album de studio se intituleaza Uroboros si a fost lansat in 2008.

Componenta:

Kyo voce
Kaoru chitara, voce
Die chitara, voce
Toshiya bass, voce
Shinya tobe

Discografie:

Gauze (1999)
Macabre (2000)
Kisou (2002)
Vulgar (2003)
Withering to Death. (2005)
The Marrow of a Bone (2007)
Uroboros (2008)

DIR EN GREY

www.direngrey.co.jp
www.myspace.com/direngrey


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook