Asculta integral noul album Dirty Shirt

de Buvnitz

Asculta integral noul album Dirty Shirt


Pe data de 17 februarie, trupa maramureseana Dirty Shirt a lansat al treilea album de studio “Freak Show.” Acesta poate fi ascultat integral aici.

Albumul a fost inregistrat in mai multe studiouri din Romania (LowBass – Deva, PSSS – Seini, Zamfirescu – Satu Mare) si Franta (MT Sound – Grenoble). Mixajul si masteringul au fost realizate de Charles “Kallaghan” Massabo in studioul “118 West” din Los Angeles.

Primele reactii din presa:

„Freak Show este un album al extremelor, ca influente integrate si fluiditate compozitionala, cu un sunet impecabil, atentie acordata detaliilor tehnice si sonore, profesionalism si un brainwave pozitiv transmis per total. Polivalenta artistica, maturitate si originalitate sustinute atat in studio cat si live. Orice cronica de disc Dirty Shirt risca sa devina fie incompleta, fie redundanta, pentru simplul fapt ca muzica vorbeste de la sine.” – StageReport.ro (10/10)

„Dupa primele ascultari am realizat ca 'Freak Show' este dovada clara ca DIRTY SHIRT s-a maturizat si ca piesele sunt din ce in ce mai conturate de un stil deja caracteristic pentru maramureseni ... Muzica DIRTY SHIRT are cu certitudine un caracter definitiv – reprezinta expresia perfecta a pasiunii si a bucuriei de a canta … ce poate fi mai bine de atat?!” – Moshpit.ro (9,5/10)

„On se surprend a voir ces onze titres defiler si vite qu’on y retourne instinctivement, pour en avoir plus…...une perle musicale a decouvrir absolument!” – KillerOnTheLoos.com (17/20)

Pentru a comanda albumul si merchandisingul “Freak Show” exista doua posibilitati:

1. Comanda online (Paypal sau card bancar) pedirtyshirt.bandcamp.com, taxele postale fiind incluse:

2. Comanda prin email la info@dirty-shirt.com, plata cu ramburs:

- CD Digipack: 30 lei + taxe postale
- Tricou: 40 lei + taxe postale
- Hanorac: 100 lei + taxe postale

www.dirty-shirt.comDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook