Concluzii dupa campania Mos Craciun e Rocker

de Chaos Lore

Concluzii dupa campania Mos Craciun e Rocker


Organizatorii acesturi eveniment (trupa DIRTY SHIRT) tin sa multumeasca publicului numeros care a participat la cele 3 concerte Mos Craciun e Rocker in Cluj Napoca, Sighetu Marmatiei si Baia Mare.

In total s-au colectat 26 saci de jucarii, ce vor fi oferite copiilor defavorizati din Cluj Napoca (in colaborare cu Fundatia Somaschi), la orfelinatul din Sighetu Marmatiei (in colaborare cu Friend's Pub) si centrului de copii Somaschi din Baia Mare.

De asemenea, multumiri sincere formatiilor care au acceptat sa participe benevol la acest eveniment (TARGET, FINGERNAILS, DIAMONDS ARE FOREVER, SIMBIO, POV si KRONOTOPIA) si cluburilor care ne-au gazduit. Respect !!!

Ne cerem scuze pentru probleme tehnice aparute in timpul concertului din Baia Mare, sunt lucruri care se intampla (s-a ars o parte din sistemul de amplificare si a durat pana problema a fost partial rezolvata).

De asemenea Dirty Shirt nu a putut sa cante la concertul din Baia Mare, deoarece Cristi (chitara) a fost dus de urgenta la spital, pentru o criza de rinichi. Momentan se afla in continuare in spital pentru analize si investigatii. Speram cu totii sa isi revina cat mai repede. Insa Dirty Shirt promite sa se revanseze fata de publicul baimarean cat de repede posibil.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook