Mos Craciun E Rocker vineri la Cluj

de George Lazar

Mos Craciun E Rocker vineri la Cluj


Campania umanitara "Mos Craciun E Rocker" incepe vineri, 16 decembrie, in Irish Music Pub din Cluj. Campania mai are loc in doua orase, Baia Mare si Sighetu Marmatiei.


MOS CRACIUN E ROCKER LA CLUJ

Irish Music Pub, Vineri 16 dec, 19h00

Dirty Shirt (www.facebook.com/dirtyshirtoriginal)
TARG3T (www.facebook.com/pages/TARG3Tband/396698015264)
SIMBIO (www.facebook.com/Simbio.Band)
FINGERNAILS (www.facebook.com/pages/Trupa-F-Nails/206217309436635
POV (www.facebook.com/povro)

INTRARE:
O JUCARIE + donatie 5 lei (sau mai mult) pentru a acoperi (macar o parte) cheltuielile de organizare


Proiectul „Mos Craciun e Rocker” initiat de trupa DIRTY SHIRT in 2007, revine dupa o pauza de un an. Ideea proiectului e simpla: o serie de concerte rock, la care intrarea va fi o jucarie, plus o participare financiara simbolica, pentru a acoperi cheltuielile de organizare. Jucariile colectate in acest an vor fi donate asociatiei Somaschi (www.somaschibm.ro), o organizatie non-guvernamentala a carui scop este ajutarea familiilor cu venituri mici, a copiilor si tinerilor cu grave probleme economice si sociale.

PROGRAM:
19h00 POV
19h45 FINGERNAILS
20h30 SIMBIO
21h30 TARG3T
22h30 DIRTY SHIRT

DIRTY SHIRT
www.dirty-shirt.com
Dupa ce a au prezentat un repertoriu nou la finalele nationale Global Battle of the Bands (unde au obtinut locul 2), maramuresenii de la DIRTY SHIRT (initiatorii acestui proiect) au pregatit un setlist ce va contine „hit”-uri de pe „Same Shirt Different Day” (Pitbull, Manifest, East West, UB...) dar si piese (unele in prima auditie) ce vor aparea pe urmatorul album (Freak Show, Western, Away, Extreme Funky Disco...)

TARG3T

http://www.facebook.com/pages/TARG3Tband/396698015264
Fara indoiala, TARG3T e una din trupele momentului pe scena rock din Romania (castigatoarea festivalului Posada Rock, finalista la GBOB Romania). Recent au lansat videoclipul „I’m Done” (http://youtu.be/kumFIl-27dM), primul single de pe viitorul album bucurandu-se de aprecieri foarte bune atat din partea publicului cat si din partea presei.

SIMBIO

http://www.facebook.com/Simbio.Band

Dupa o activitate de 4 ani pe scenele underground (avand concerte alaturi de Implant Pentru Refuz, Godmode, EyeSeeRed...) si pentru prima data la Cluj-Napoca, SIMBIO revine intro noua formula si un nou stil (alternative/metalcore). Momentan, trupa SIMBIO pregateste primul lor EP care va contine piese ca „Fallen”, „Madness”, „Sun for the forgotten”, „Sunburn” si este nerabdatoare sa ia cu asalt scenele rock din Romania.

FINGERNAILS
http://www.facebook.com/pages/Trupa-F-Nails/206217309436635

Fingernails este o trupa tanara de alternative-metal/hardcore-punk din Baia Mare. Dupa mai multe concerte locale de succes, nu este surprinzator ca trupa sa isi doreasca sa se promoveze pe plan national. Astfel, aveti ocazia de a descoperi Fingernails in premiera la Cluj Napoca.

POV
http://www.facebook.com/povro


Clujenii de la POV pot fi considerati gazdele acestui eveniment. POV este o formatie angajata politic si social, abordand un fast punk/hardcore cu versuri in romana despre societatea si viata cotidiana in Romania. Desi infiintata in urma cu doi ani, trupa are o experienta live rar intalnita in Romania : peste 50 de concerte (alaturi Guerrillas, Talbot, Recycle Bin…) si participari la numeroase festivaluri (MetalSupport Festival, Brutal Fest III, Unholy Festival, Play or Die Fest…)Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook