Dirty Shirt - Bad Apples videoclip


Videoclipul piesei „BAD APPLES” este dedicat tuturor fanilor DIRTY SHIRT din Romania, care ne-au cumparat albumul, au venit la concertele noastre si ne-au dat un vot atunci cand am avut nevoie.   

Credem ca ceea ce transmitem prin piesa „BAD APPLES” se regaseste la toti fanii nostri, adica un spirit critic care respinge prejudecatile, manipularile si intoleranta. Am strabatut tara in lung si-n lat ca sa promovam acest spirit, iar voi ati fost alaturi de noi.

Drept recunostinta, am realizat un videoclip la piesa asta, folosind exclusiv filmarile nostre din „culise” si imaginile filmate de voi in timpul turneului „Romanian Freak Show Tour”. Sustinerea voastra inseamna totul pentru noi. Fara voi DIRTY SHIRT nu exista.

Multumim celor alaturi de care am petrecut momente de neuitat: publicul si organizatorii din Sighet, Satu Mare, Carei, Cluj, Oradea, Timisoara, Petrosani, Deva, Sibiu, Zalau, Arad si Bucuresti si bineinteles trupele cu care am impartit scena: Ze Gran Zeft, Targ3T, Sky Swallows Challenger, The Untold Faith si multi altii.

De asemenea, le suntem profund recunoscatori si celor care ne-au trimis filmari din timpul turneului si care se regasesc in videoclip: membrii Ze Gran Zeft, MarmoDA, Costin Chesoiu, Lili M. Barboni, Dorel Tudor, Adi Chis, Dani Godja si Brenda Aluas. Sa ne revedem cu bine! 


500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE and METALHEAD