Dirty Shirt - Saraca Inima Me videoclip


Saraca Inima Me, noul videoclip semnat de Dirty Shirt, poate fi urmarit mai jos. Clipul contine nuditate si imagini care ar putea soca, fapt pentru care nu este recomandat celor sub 18 ani.

O vorba din batrani zice ca “muzica incepe de la caratul sculelor si tot acolo se si termina”, dar “drumul” parcurs intre timp merita tot efortul pentru ca ceea ce facem e in primul rand din pura pasiune. Istoria Dirty Shirt nu e deloc scurta si in ciuda dificultatilor avute de-a lungul existentei, am ramas impreuna si speram sa ramanem mult timp de acum inainte. Tot datorita pasiunii comune am avut ocazia sa cunoastem oameni deosebiti care s-au implicat in proiectul nostru si au impartasit cu noi aceleasi sentimente. Fara acestia, Dirty Shirt ar fi departe de ceea ce este acum. Dovada sta si in videoclipul piesei “Saraca inima me”.

Totul a inceput de la o idee pe care am impartasit-o cu apropiatii nostri, iar de acolo si pana la finalul proiectului toti s-au implicat la maxim, fara a astepta o recompensa de orice fel. Scriem aceste randuri pentru ca noi, Dirty Shirt, vrem sa le multumim din suflet pentru ceea ce au facut pentru acest videoclip si tinem sa ii nominalizam: Ancuta Botici, Sergiu Negrean, Melinda Nagy, Evelyn Danciu, Anda Feher, Paul Rus – (fumist), Alin Ciufudean, Paul Lapusan, Oana Popan, Mihai Avram pentru Expo Transilvania, si Andreea Markocsányi. Ne asteapta un nou proiect, probabil unul din cele mai ambitioase din istorie trupei: un prim turneu european cu concerte in Germania, Belgia si Franta.

Inca odata multumim oamenilor frumosi care au sustinut aceasta trupa intr-un fel sau altul de-a lungul timpului. Impreuna suntem Dirty Shirt.