Dirty Tactics

Stiluri: Punk

Stiri cu Dirty Tactics

 • Dirty Tactics au lansat doua noi videoclipuri (video)

  Dirty Tactics au lansat "Directions to Die" si "Your Song", doua noi videoclipuri dintr-o serie ce a intentionat sa includa toate piesele de pe noul EP al trupei. Videoclipurile pot fi vazute mai jos. " The Divine Middle " a fost lansat pe 3 mai 2011. EP-ul a fost inregistrat de Pete...

 • Dirty Tactics au lansat un videoclip nou: Manifest

  Dirty Tactics au lansat "Manifest", un nou videoclip dintr-o serie ce intentioneaza sa includa toate piesele de pe noul EP al trupei. Videoclipul este disponibil mai jos. " The Divine Middle " va fi lansat pe 3 mai 2011. EP-ul a fost inregistrat de Pete Steinkopf   de la The Bouncing Souls....

 • Concert Dirty Tactics in Booha Bar din Cluj

  Dirty Tactics vor canta in club Booha Bar din Cluj sambata, 3 iulie, de la ora 21:30. Alaturi de trupa americana de punk/rock si indie vor mai canta britanicii Bangers (pop-punk) si Schlitz . Pretul unui bilet este de 10 lei.

 • Concert Dirty Tactics in Propaganda Pub Sibiu

  Dirty Tactics vor canta in club Propaganda Pub din Sibiu joi, 1 iulie, de la ora 21:00. Alaturi de trupa americana de punk/rock si indie vor mai canta britanicii Bangers (pop-punk) si Schlitz . Pretul unui bilet este de 10 lei.

 • Concert Dirty Tactics in Timisoara

  Dirty Tactics vor canta in club Daos Timisoara miercuri, 30 iunie. Alaturi de trupa americana de punk/rock si indie vor mai canta britanicii Bangers (pop-punk) si Schlitz . Pretul unui bilet este de 10 lei. Club Daos se afla pe Str. Nicolae Titulescu nr 5.

Toate stirile cu Dirty Tactics
Dirty Tactics

Videoclipuri Dirty Tactics