Dirty Tactics

Stiluri: Punk

Stiri cu Dirty Tactics

 • Dirty Tactics au lansat doua noi videoclipuri (video)

  Dirty Tactics au lansat "Directions to Die" si "Your Song", doua noi videoclipuri dintr-o serie ce a intentionat sa includa toate piesele de pe noul EP al trupei. Videoclipurile pot fi vazute mai jos. " The Divine Middle " a fost lansat pe 3 mai 2011. EP-ul a fost inregistrat de Pete...

 • Dirty Tactics au lansat un videoclip nou: Manifest

  Dirty Tactics au lansat "Manifest", un nou videoclip dintr-o serie ce intentioneaza sa includa toate piesele de pe noul EP al trupei. Videoclipul este disponibil mai jos. " The Divine Middle " va fi lansat pe 3 mai 2011. EP-ul a fost inregistrat de Pete Steinkopf   de la The Bouncing Souls....

 • Concert Dirty Tactics in Booha Bar din Cluj

  Dirty Tactics vor canta in club Booha Bar din Cluj sambata, 3 iulie, de la ora 21:30. Alaturi de trupa americana de punk/rock si indie vor mai canta britanicii Bangers (pop-punk) si Schlitz . Pretul unui bilet este de 10 lei.

 • Concert Dirty Tactics in Propaganda Pub Sibiu

  Dirty Tactics vor canta in club Propaganda Pub din Sibiu joi, 1 iulie, de la ora 21:00. Alaturi de trupa americana de punk/rock si indie vor mai canta britanicii Bangers (pop-punk) si Schlitz . Pretul unui bilet este de 10 lei.

 • Concert Dirty Tactics in Timisoara

  Dirty Tactics vor canta in club Daos Timisoara miercuri, 30 iunie. Alaturi de trupa americana de punk/rock si indie vor mai canta britanicii Bangers (pop-punk) si Schlitz . Pretul unui bilet este de 10 lei. Club Daos se afla pe Str. Nicolae Titulescu nr 5.

Toate stirile cu Dirty Tactics
Dirty Tactics

Videoclipuri Dirty Tactics
Like us on Facebook