Solistul Disturbed isi vinde casa

de Morrison

Solistul Disturbed isi vinde casa
Potrivit Los Angeles Times, David Draiman, solistul trupei Disturbed, isi vinde casa din Northridge, California, pentru suma de 2,9 milioane de dolari.

Resedinta a fost achizitionata de Draiman in 2005 pentru suma de 2 milioane si jumatate de dolari.

Heavy, intunecat si nervos sunt termeni ce definesc viitorul album Disturbed, conform frontman-ului David Draiman. Intitulat Indestructible, materialul discografic va contine 12 piese si este programat sa apara in vara anului viitor via Warner Bros.

Tonul albumului este dat de `vreo 2 ani nenorociti` din punct de vedere personal, ce includ un accident de motocicleta, un garaj incendiat si `mai multe relatii nepotrivite`.

`Atunci cand am discutat despre cum va suna viitorul album, le-am zis baietilor sa imi dea ce au ei mai urat, mai brutal si vom compune pe asta. Mikey (Wengren, tobosarul trupei) canta mai repede si mai suparat decat a facut-o vreodata. Pastreaza insa elementele alea mari, melodice de pe ultimele doua albume` a declarat Draiman.

Printre viitoarele piese Disturbed se numara `The Night`, `Inside the Fire`, `Deceiver`, `Run`, `Enough` si `Tom`. Grupul a mai inregistrat si un cover dupa `Midlife Crisis` - Faith No More, insa nu s-a decis daca il va include sau nu pe `Indestructible`.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook