Concertul anual Domination (PANTERA tribute band) marti in Club Fabrica

de Buvnitz

Concertul anual Domination (PANTERA tribute band) marti in Club Fabrica


METALHEAD si Mighty Owl Productions te invita in aceasta seara la concertul anual Domination (Pantera tribute band) in Club Fabrica din Bucuresti!

Invitati speciali: Negative Core Project si First Division.

In 2009 a fost pus la cale un proiect tribut Pantera sub titulatura Domination, formatie care s-a dovedit si cel mai bun proiect tribut metal realizat vreodata in Romania.

Pastrand traditia din fiecare decembrie, Mighty Owl Productions prezinta in data de 13 decembrie un omagiu special adus lui Dimebag 'Darrell' Abbott, prezentat de Domination.

Evenimentul va avea loc in Club Fabrica din Bucuresti si se va bucura de participarea unor formatii 'antrenante' pentru a incheia asa cum trebuie anul 2011. Vrem ca acest eveniment sa fie o sarbatoare atat pentru un om ce a scris istorie in muzica cat si pentru un public care inca gusta muzica si calitatea unui concert live, asa cum trebuie el sa fie.

Domination este prima si singura formatie tribut Pantera din Romania!

Formula trupei ramane neschimbata, astfel ca pe scena vor urca:

Cezar Popescu (Vita de Vie) - chitara
Cristi Dumitrescu (Voodoo) - tobe
Adi ( ex-Lotul National de Hardcore) - bass
Stefan Zaharescu (Kistvaen, Dwarf Planet, Covered In Nails) - voce

Pretul unui bilet va fi de 15 Ron.

Daca v-a placut ce ati auzit in ultimii doi ani, daca vreti sa retraiti atmosfera Pantera, va asteptam pe 13 decembrie in Club Fabrica.

O filmare poate fi urmarita mai jos.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: