Domination: 90 de minute de Pantera live marti in Club Control

de Buvnitz

Domination: 90 de minute de Pantera live marti in Club Control


Acum aproximativ un an, pe scena din Live Metal Club, patru oameni au prezentat un proiect privit in asamblu cu mare scepticism insa apreciat si aplaudat de cei peste 200 de oameni prezenti in sala de concert.

Domination, prima si singura formatie tribut Pantera din Romania, revine in atentia publicului pentru concertul anual in memoria lui Dimebag 'Darrell' Abbott, chitaristul formatiei Pantera care si-a gasit sfarsitul intr-un mod atat de tragic in data de 8 decembrie, 2004.

Pentru a aduce un omagiu acestui mare muzician, Bring The Noise, METALHEAD si Club Control va invita in data de 7 decembrie la un eveniment cu totul special in care veti putea asculta live cele mai consacrate piese Pantera intr-un recital de peste 90 de minute.

Si avand in vedere ca in 2010 s-au implinit 20 de ani de la lansarea lui Cowboys From Hell, Domination este gata sa aniverseze acest eveniment intr-un mod cu totul special.

Formula trupei ramane neschimbata, astfel ca pe scena vor urca:

Cezar Popescu (Vita de Vie) - chitara
Cristi Dumitrescu (Voodoo) - tobe
Adi ( ex-LOTUL NATIONAL DE HARDCORE) - bass
Fane ( Kistvaen, Dwarf Planet) - voce

Daca v-a placut ce ati auzit in 2009, daca vreti sa retraiti atmosfera Pantera, va asteptam pe in aceasta seara in Club Control.

Evenimentul incepe la ora 21:00 iar pretul unui bilet este de 15 Ron.

Pe 9 decembrie formatia va sustine un concert in Club Flying Circus din Cluj-Napoca. In deschidere va concerta formatia Front. Pretul unui bilet este de 15 Ron.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: