Biografie Doro



Doro

Genuri muzicale:
Heavy

Trupe similare:
Metallica  Truda  Iron Maiden  AC/DC  Guns N Roses  Ozzy Osbourne  Trooper

Doro Pesch, nume prescurtat de la Dorothee Pesch, s-a nascut pe 3 iunie 1964 in Dusseldorf, Germania.
Prima formatie din care a facut parte s-a numit Snakebite, pe care a parasit-o in 1983 pentru a se alatura celor de la Warlock.
Dupa patru albume Warlock, solista a ramas singura componenta originala a formatiei.
In 1995, semneaza un contract cu Warner Music Group.
Trei ani mai tarziu, dupa turneul Love Me In Black, solista semneaza un contract cu SPV
Steamhammer.
In prezent, Doro Pesch urmeaza o cariera solo.
Cel mai recent album Doro se intituleaza Warrior Soul si a aparut in 2006.
Stil: heavy metal
Discografie:
Mausoleum Demo (1983)
Burning the Witches (1984)
Hellbound (1985)
You Hurt My Soul (EP, 1985)
True As Steel (1986)
Triumph And Agony (1987)
Force Majeure (1989)
Doro (1990)
Rare Diamonds (1991)
True At Heart (1991)
Angels Never Die (1993)
Machine II Machine (1995)
Calling The Wild (2000)
Fight (2002)
Warrior Soul (2006)
DORO
www.doropesch.com
www.myspace.com/doroband


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook