Anselmo despre noul album Down

de Morrison

Anselmo despre noul album Down
Fostul solist al trupei Pantera, Philip Anselmo, actualul vocal Down, a vorbit intr-un interviu despre albumul III - Over the Under, noul material al formatiei din care face parte in prezent.

Muzica a fost dintotdeauna pentru mine un mod de a invata mai multe despre propria-ti persoana. Cu acest nou material am incercat sa imi extind viziunea asupra multor lucruri, a spus el.

Anselmo a mai declarat ca a renuntat sa mai consume alcool in urma unei operatii la coloana vertebrala, survenita in 2005. Trebuie sa fac niste exercitii fizice in fiecare dimineata, asa ca nu prea mai este timp pentru mahmureala, spune solistul.

Liderul trupei Lamb Of God, Randy Blythe, a acordat recent un interviu in care a discutat despre comparatiile care se fac intre Lamb Of God si Pantera, sau intre el si Phil Anselmo. Blythe recunoaste ca Anselmo este un mare cantaret, nu il vede insa ca influenta mare pentru stilul sau propriu. Iar despre Pantera artistul declara ca tot membrii trupei Lamb Of God sunt fani Pantera, dar asta nu inseamna ca s-au hotarat la un moment dat sa fie urmasii acestora.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: