Chitaristul Down inlocuit de stage managerul trupei

de Ana-Maria Gavrila

Chitaristul Down inlocuit de stage managerul trupei


Chitaristul si unul din membrii fondatori, Kirk Windstein a anuntat ca paraseste trupa Down. Kirk s-a alaturat celor de la Down in anul 1995, integistrand 3 materiale alaturi de trupa.

Inca nu exista o declaratie oficiala in legatura cu plecarea lui Kirk Windstein din Down, care este inca un membru activ in CROWBAR, insa cu plecarea lui Pat Bruders si cu operatia de cancer a lui Tommy Buckley situatia trupei este destul de haotica momentan.

Kirk Windstein a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook: „O voi spune din nou… Este o decizia luata acum cateva luni de a ma concentra 100% asupra CROWBAR. Cu toate ca basistul Pat a demisionat, ii respect decizia pentru ca stiu ca ii este imposibil sa ofere 100% ambelor trupe. Voi oferi TOT ce am trupei Crowbar, asa cum el ofera TOT ce are trupei Down. Nu exista animozitati … nu exista drama. Doar muzica buna compusa de noi toti, ceea ce suna destul de grozav din punctul meu de vedere.”

Stage managerul Down si totodata fondatorul trupei Honky, chitaristul Bobby Landgraf il va inlocui pe Windstein.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook