Steagurile interzise la Download Festival 2010

de Buvnitz

Steagurile interzise la Download Festival 2010

Organizatorii festivalului Download au o noua regula in acest an, anume oricine gasit cu un steag in posesie va fi dat afara din locul de desfasurare a evenimentului.

John Probyn, directorul evenimentului, explica ca in ultimii ani a primit foarte multe plangeri din partea fanilor ce se arata foarte deranjati de aceste steaguri.

'Am primit foarte multe plangeri din partea platitorilor de bilet. Pe langa faptul ca reprezinta un obstacol vizual, aceste obiecte pot cauza si incidente neplacute in randul celor prezenti.' a declarat acesta.

'Oricine gasit cu un steag in posesie va fi dat afara. Este o regula pe care cu totii o vom respecta. ' acompletat Probyn.

AC/DC vor fi cap de afis pentru editia din acest an a festivalului Download, ce va avea loc in Donnington Park in perioada 11-13 Iunie.

Alte nume confirmate pana in acest moment sunt: Them Crooked Vultures, Deftones, Bullet For My Valentine, Motorhead, Stone Temple Pilots, Wolfmother, Volbeat si Megadeth.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook