Draconian au o noua solista

de Pruna Andrei

Draconian au o noua solista


Grupul suedez de gothic metal, DRACONIAN, au anuntat prin siteul lor oficial ca au reusit in cele din urma sa gaseasca o noua solista.


Noua vocalista Draconian este Heike Langhans din Africa de Sud. Aceasta o va inlocui pe fosta solista Lisa Johansson, ce a parasit formatia anul trecut.


Trupa a emis urmatorul comunicat: "S-a implinit aproape un an de cand Lisa a plecat iar astfel a trebuit sa gasim o noua solista. Pentru o trupa precum Draconian, nu este foarte usor sa gasesti un nou membru, si de aceea cautarea a durat asa de mult. Vrem sa multumim fanilor si prietenilor pentru ca au avut rabdarea necesara."


"Grupul este incantat sa anunte cel mai nou membru, Heike Langhans din Africa de Sud. Aceasta s-a mutat in Suedia pentru a fi alaturi de trupa si s-a acomodat superb."


"Calatoria noastra continua, iar scrierea noului material pentru noul album a inceput. Cum sfarsitul anului se apropie, vom incepe sa facem niste repetitii serioase."


Heike Langhans, noua solista a declarat: "Fiind un nou membru, m-am pregatit personal pentru toate lucrurile rele si bune si as dori sa le multumesc tuturor fanilor pentru incredere."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook