Draconian in turneu cu Therion

de Morrison

Draconian in turneu cu Therion
Formatia suedeza de gothic/doom DRACONIAN ii va insoti pe Therion ca opening act in turneul european al acestora, care va include si un concert in Tel Aviv, pe 30 august la Merkaz Hayeridim.

Draconian au declarat ca intentioneaza sa includa in setlist piese din intreaga discografie, si ca va crea noi modele de tricouri special pentru aceasta ocazie, pentru a le oferi fanilor din Israel.

In luna septembrie, Draconian vor intra in studio pentru a incepe inregistrarile la cel de-al patrulea album. Pentru titlul materialului, formatia are de ales intre 'Seasons Apart', 'The Failure Epiphany' si 'Morphine Cloud'.

Recent, Therion au anuntat despartirea de solistul vocal Mats Leven. Acesta isi va incheia activitatea in cadrul grupului, incepand cu festivalul Waken Open Air (august). Decizia a fost luata de toata trupa, impreuna cu Mats, fara nici un fel de contradictii. Astfel ca Mats va canta cu Therion in concertele dinaintea festivalului Waken, cu aceeasi energie si pasiune.

Therion vor continua sa se dezvolte in aceeasi directie, iar Mats se va concentra asupra noilor sale proiecte. Formatia a anuntat de asemenea si noul solist vocal, in persoana lui Thomas Vikstrom, un cantaret care a trecut prin opera, opereta si alte stiluri printre care si rock sau metal. Este cunoscut publicului probabil, pentru ca a cantat cu Candlemass, pe albumul "Chapter VI".


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook