Claparul Dream Theater scoate album

de Morrison

Claparul Dream Theater scoate album
Jordan Rudess, claparul formatiei Dream Theater, a vorbit intr-un interviu realizat recent despre viitorul sau album solo. Albumul se va intitula The Road Home.

Rudess a declarat ca albumul reprezinta pentru el, asa cum o arata si titlul, o intoarcere catre
inceputurile carierei. Artistul spune ca albumul este o incercare de a regasi muzica care ii este aproape de suflet, rock-ul progresiv al anilor '70.

Dream Theater au semnat de curand un contract cu casa de discuri Roadrunner Records, dupa ce s-au despartit de Atlantic Records, la care au scos majoritatea albumelor din 1985 pana astazi.

Mike Portnoy, bateristul Dream Theater, a declarat ca actuala casa de discuri este potrivita pentru genul de muzica pe care il face trupa, si ca alegerea acesteia a fost o decizie libera.

Bateristul a mai spus ca nu considera formatia sa ca fiind "la moda". "Combinatia intre riff-uri heavy metal si pasaje epice poate sa nu fie chiar pe gustul generatiei iPod, astfel ca nu este tocmai o sarcina usoara pentru o casa de discuri sa ne promoveze albumele. Unii ar putea sa nu stie ce sa faca cu o astfel de muzica neconventionala", concluzioneaza bateristul.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: