Dream Theater sunt incantati de Death Magnetic

de Morrison

Dream Theater sunt incantati de Death Magnetic
Intr-un interviu recent, Mike Portnoy, bateristul Dream Theater, a spus ca este foarte incantat de noul album al formatiei Metallica.

Este cel mai bun album Metallica din ultimii 20 de ani! Jos palaria pentru Metallica! Este albumul pe care il asteptam din partea lor inca de dupa aparitia ...And Justice For All. Tot respectul pentru ei ca au inclus prima piesa instrumentala din ultimii 20 de ani, de la To Live Is To Die. Bine ati venit inapoi, baieti!, a incheiat bateristul Dream Theater.

Mike Portnoy declarase in luna iunie ca asteapta cu nerabdare noul material Metallica, dar ca nu are nici cea mai vaga idee in ce directie se va indrepta acesta.

Sunt curios ce vor face acum, dupa St. Anger. Parerea mea este ca St. Anger a fost blamat de multi pe nedrept. Dupa mine, este mai bun decat Load si Reload. Are defecte, productia este ciudata, partile vocale sunt mai neobisnuite, dar are atitudine si spirit, spunea bateristul Dream Theater inainte de lansarea Death Magnetic.

xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook