Exista Ziua Dream Theater

de Morrison

Exista Ziua Dream Theater
Guvernatorului statului Utah, Huntsman, a declarat ziua de 30 iulie ca fiind ziua Dream Theater, cu ocazia concertului pe care trupa l-a sustinut la Ford Theater, in E Center, pe acesta data. Aproximativ 2000 de fanii au asistat la concert.

In timpul concertului, vocalul James LaBrie a anuntat publicul ca formatia s-a intalnit cu guvernatorul caruia i-au multumit pentru ca a declarat respectiva zi ca fiind in intregime dedicata formatiei, care se pare ca se numara printre preferintele muizcale ale politicianului.

Dream Theater au semnat de curand un contract cu casa de discuri Roadrunner Records, dupa ce s-au despartit de Atlantic Records, la care au scos majoritatea albumelor din 1985 pana astazi.

Mike Portnoy, bateristul Dream Theater, a declarat ca actuala casa de discuri este potrivita pentru genul de muzica pe care il face trupa, si ca alegerea acesteia a fost o decizie libera.

Bateristul a mai spus ca nu considera formatia sa ca fiind "la moda". "Combinatia intre riff-uri heavy metal si pasaje epice poate sa nu fie chiar pe gustul generatiei iPod, astfel ca nu este tocmai o sarcina usoara pentru o casa de discuri sa ne promoveze albumele. Unii ar putea sa nu stie ce sa faca cu o astfel de muzica neconventionala", concluzioneaza bateristul.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: