John Petrucci, Dream Theater: "Imi este foarte greu sa compun piese scurte"

de Alin Pildner

John Petrucci, Dream Theater:Intr-un interviu acordat Guitar Interactive, John Petrucci, chitaristul gigantilor rockului progresiv - Dream Theater, a vorbit despre modul in care s-au compus piesele de pe cel mai recent disc al trupei.


"Acest album are tot ce-i trebuie, si asta pentru ca am avut o conversatie in legatura cu asta. Si la fel am facut si pe "Awake", daca ne intoarcem in timp in 1994. Ideea e ca nu trebuie ca fiecare piesa sa aiba chiar 12 minute. Insa asta e greu de pus in practica.


Provocarea este sa incerci sa compui si sa pastrezi stilul in care compui. Si sa faci toate astea cu o limita de 40-50-60 minute este foarte greu. Insa am reusit asta pe cateva piese, pastrand energia si ceea ce ne face unici. Si ne-am asigurat ca am lasat si o parte cu adevarat epica acolo. E o provocare sa incercam sa pastram piesele cat mai scurte".Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook