Mike Portnoy a fost intervievat de Talking Metal (video)

de Buvnitz

Mike Portnoy a fost intervievat de Talking Metal (video)

Realizatorii emisiunii Talking Metal au realizat un interviu cu Mike Portnoy, tobosarul grupurilor Dream Theater si Avenged Sevenfold. Conversatia poate fi urmarita mai jos.

Intr-un recent interviu Pornoy declara despre decizia de a porni in turneu alaturi de Iron Maiden: 'Cand primesti un telefon din partea celor de la Maiden exista o singura solutie: Iti faci bagajele si pleci.'

'Sincer nu a fost deloc in plan. Noi ne doream sa luam o pauza insa nu poti refuza o astfel de ocazie. Cand eu, John si Petrucci am format aceasta trupa exista doar Maiden si Rush. Acestia sunt eroii nostri.' incheie acesta.

Formatia Avenged Sevenfold au sustinut primul concert in noua formula, alaturi de tobosarul Mike Portony, in data de 25 iulie la festivalul Heavy MTL din Montreal, Canada.

Mike Portnoy, tobosarul grupului Dream Theater, a inregistrat si pentru Nightmare, cel mai nou album semnat de grupul american. Pentru 2010 trupa are programat un turneu ce se va extinde atat pe plan european cat si american.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook