Mike Portnoy: "Nu regret plecarea din Dream Theater!"

de Alin Pildner

Mike Portnoy:Intr-un interviu recent acordat Rocksverige.se, bateristul Mike Portnoy ((THE WINERY DOGS, Dream Theater, AVENGED SEVENFOLD, ADRENALINE MOB) a fost intrebat daca are vreun regret, la nivel profesional sau personal.


"Nu cred. Cred ca exista o diferenta intre regret si ... stati sa reformulez. De fapt, am un tatuaj care spune "No regrets" si chiar incerc sa traiesc urmand aceasta cale".


"Cand am ajuns la rascrucea de drumuri cu Dream Theater , in urma cu patru ani, daca nu as fi luat decizia plecarii din trupa, probabil as fi trait tot restul vietii gandindu-ma: ...cum ar fi fost daca?"


Vizavi de sansele de a mai canta vreodata alaturi de fostii colegi, Portnoy a raspuns ca "daca as fi un parior, n-as pune bani pe-asa ceva. Niciodata nu spun niciodata si nu las usi inchise in urma mea".


Mai jos va invitam sa urmariti una dintre capodoperele realizate de Mike Portnoy alaturi de Dream Theater - Dance of Eternity.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook