Dying Fetus s-au despartit de chitarist

de Morrison

Dying Fetus s-au despartit de chitarist
Mike Kimball, chitaristul Dying Fetus, a parasit trupa.

Este de departe cea mai grea decizie pe care a trebuit sa o iau vreodata. Am vrut de mai multe ori sa parasesc Dying Fetus, dar nu m-am indurat, atat pentru ca imi era foarte greu sa renunt la activitatea muzicala, cat si de teama de a-mi dezamagi colegii si fanii, a declarat chitaristul imediat dupa ce si-a anuntat in mod oficial decizia de a se desparti de Dying Fetus.

Componentii formatiei vor incepe imediat auditiile pentru un nou chitarist. Pretendentii la aceasta pozitie sunt rugati sa invete piesele Praise the Lord, Pissing in the Mainstream si Justifiable Homicide.

Formatia Dying Fetus va reedita albumul Killing On Adrenaline, aparut in 1998. Noua versiune a acestuia va fi disponibila la Displeased Records.

Dying Fetus au confirmat de asemenea participarea la editia din 2008 a festivalului Queens of Metal Open Air, care se va desfasura intre 19 si 21 iunie in Kleinwenkheim, Germania.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook